Hajónapló A legfrissebb hírek, irány a bejegyzések sora vagy a rejtekhely a hajón; mert nincs is jobb, mint a Napló. Kattints a könyvre, hogy megnyithasd.
Siess! Kattints az iránytűre, ami megmutatja a gyors linkeket az összes főbb szakaszait az oldalnak.
A legfrissebb kiegészítések 26/05/2015 - Új kinézettel, megújult formában megnyitottunk ismét! 16/07/2014 - Karaktertörlések 21/05/2014 - Nyitás az új helyen 21/05/2014 - Oldal költözés 17/03/2014 - Új oldal megalapítása link 25/08/2013 - Inaktívak figyelem! 24/07/2013 - Búcsú Lia Parkertől :( 16/07/2013 - Karaktertörlések 02/07/2013 - Inaktívak figyelem! 16/06/2013 - "Harc a szívtelen szívéért" kaland 21/05/2013 - Segítség, Sparrow klónok! 13/05/2013 - Szabályzat bővülés 09/05/2013 - A Karib-tenger kalózai szerepjáték a mai napon hivatalosan is megnyitotta kapuit! Jó szórakozást mindenkinek! 29/04/2013 - Régi oldal megalapítása link Üdvözlünk minden kalózkodni vágyót a Pirate Of The Caribbean oldalon! "Hisz nyakas gaz fajtánk bitóra vár, Igyunk hát, pajtás, jo-hó..!"
Global Sitemap Nyitólap Üdv a világunkban!első lépések Hírek, szabályzat, világleírás, csoportleírás, kalóztanács, tulajdonosok és rangok, avatar foglaló helye. karakteralkotás Et-sablon, canon karakterek, keresett karakterek, elkészültem! rész. közösségi térChatszoba, képek, kódkérések, játékok helye. játéktér Rengeteg helyszín, jelen-múlt és alternatív játékok lelőhelye. hirdetések Társoldalaink és saját hirdetésünk helye.. archívum Archivált karakterlapok, elkelt karakterek, és egyébb archiválásra került dolgok helye.
▽ Hozzászólások : 107 ▽ Tartózkodási hely : - ▽ Foglalkozás : - ▽ User : -
Tárgy: Nedra Pierce 2014-05-21, 17:02
*Régi oldalról áthozott et*
Nedra Pierce
Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.
Nézz rám! Mesélj, mit látsz? Hosszú sötét barna haj, vigyázz ne gondold feketének, mert hidd el, hogy nem az. Ehhez társul még egy tengerkék szempár, hogy teljes legyen az összhatás. Vékony testalkatom, már-már a gizda kategóriát súrolja, de ez csakis a csontozatomnak köszönhető. Változatos öltözködés, hajviselet jellemez. Szeretem a díszeket, mint például a nyaklánc vagy a karkötő, de csak akkor hordom ha szükséges. Tehát nyugodtan mondhatom, hogy jobban szeretem nézni, mint viselni. A külsőm igenis megtévesztő. Nem vagyok törékeny, sőt még érzékenynek se gondolóm magam. Persze az előbbi azért a körülménytől is függ. Rendkívül komoly vagyok, amit a neveltetésemnek köszönhetek, ez persze néhol előny, néhol hátrány. Ezzel együtt jár valamely szinten, hogy zárkózott típus vagyok. Sajnos szerintem a legnagyobb jellemhibám viszont a rendkívül nagy bizalmatlanságom. Nem csak az idegenekkel, de olykor még a családtagjaimmal szemben is. Kegyetlennek nem vagyok kegyetlen, maximum azzal, aki megérdemli.
20 - Natalie Dormer- Polgár - Nemes
*Ujjamat végig húzom lassan, és óvatosan a réginek aligha mondható könyvek tetején, majd egy apró és finom mozdulattal kiválasztom a számomra tökéletesnek tűnő művet. A kicsi szemmel, alig ha látható porszemecskék, amik akkor szabadulnak, ki mikor kiveszem az olvasni valót, aggodalommal töltenek el. Megborzolom hajam és egy halk sóhajtással fejezem ki nem tetszésemet. Kezemmel kecsesen egy asztalkára helyezem az irományt, majd lassú és nőies léptekkel kisuhanok a könyvtár ajtaján. A nagyterem felé veszem az irányt, ahol még most is folynak az esti bál előkészületei. Apám, már több mint egy hónapja belevetemedve a munkáját végzi, hogy felejtsen. Nem szeretné kimutatni gyengeségét, de azzal, hogy anyám elhagyta most szégyent és haragot érez, és talán elvétve egy kis hiányt is. Túl nagy ember ő ahhoz, hogy egy nő csak úgy faképnél hagyja, legalábbis ezt közvetíti a külvilág felé. De a pletykák, amik arról a titokzatos kalózról szólnak, nem hagyják őt nyugodni. Mire vágyik most a legjobban? Nem tudnám megmondani, talán a kiontott vér, vagy anyám sírja feletti öröm kacaj… Még az isten sem tudhatja, mi jár most jó apám fejében. A lépcsőhöz érve egyre biztosabb vagyok dolgomban és egy kellemes, de mégis hangos hang kieresztésével közlöm a szolgálókkal akaratom. * - Julia, Abigail! Takarítások ki a könyvtárat! - * Persze, azonnal kapom is rá a választ, ami igen csak ínyemre való. „Azonnal kisasszony!” Hangzik a mondat egyszerre ajkaik közül. Vajon félnek tőlem? Nem szoktam illyes fajta ostobaságok kigondolásával tölteni szabadnak tűnő perceim, de most még is megszólalt bennem egy tompa nesz. Ismét sóhajtok. * - Ráér… - * Nyilatkozok az eddigi hozzászólásaimtól eltérően. Még mielőtt bármit is tudnának reagálni, egy gyors mozdulattal hátat fordítok, majd elindulok és bekanyarodok a folyosóra. Kedvelem a keleti szárny átjáróit, talán a sötét bordó falak miatt. Megállok egy gyermekkori, igencsak különleges festményem előtt. S, hogy miért különleges? Tán mert visszagondolva akkoriban igencsak törékeny voltam. Ahogy kezdtem idősödni, egyre komolyabbá is váltam. Az okát magam sem tudom, hiszen egy teljesen normális, és gazdag család elsőszülöttjeként jöttem a világra 19 éve. Ismét egy fölösleges gondolatmenet… Gyors léptekkel hagyom el a folyosót, és lépek be szobám ajtaján. * (Született: London, 1720. június 18)