▽ Hozzászólások : 31 ▽ Tartózkodási hely : Anna Kiránynő bosszúja ▽ Foglalkozás : Apám lelkének megmentése.
| Tárgy: Killian Navarro 2015-05-18, 18:16 | |
| Killian Navarro Avatar ›› Colin O'Donoghue | Szabad Kor ›› 30-32 Csoport ›› Független kalóz Rang ›› Kapitány Foglalkozás ›› Főállású szélhámos Születési hely ›› Választható Tartózkodási hely ›› Anna Királynő Bosszúja Családi állapot ›› Agglegény Viszony ›› Rivális/látszat szövetséges |
Jellem és történet Legfontosabb információk, amire szükséged lehet Egy igazi becstelen kalóz, semmi kétség. Kétszínű és hazug, ám cseles és ravasz. Minden cselekedete saját érdekeit szolgálja. Mint minden kapitány, ő is arra törekszik, hogy híres, illetve hírhedt legyen, hogy elismerés kísérje lépteit. Kapcsolatunk nem éppen felhőtlen, nem vagyok a szíve csücske. Tortugán találkoztunk először, sőt.. többször is találkoztunk ott, és minden alkalommal kurtizánnak nézett, de ha még ez nem lett volna elég, úgy is bánt velem. Ez megmagyarázza az én ellenszenvemet irányába. Voltak kisebb nagyobb összecsapásaink, melyek nem vettek végzetes fordulatot. Egyszer azonban úgy hozta a sors, hogy egyazon baj, mindkettőnket utolért, miután elhurcolt a hajójára. Kapitányként megkeserítette a hajón töltött napjaimat, de én sem hagytam nyugtot neki. Hajójának elvesztéséért Davy Jones állatkája volt a felelős, viszont miattam kellet búcsút intenie jobb kezétől (melynek helyén most egy kampó van). Az arcomon beforrt apró heg az ő műve. Bosszúból kis híján a K.I.T. kezére juttatott, de aztán mégis meggondolta magát, mert valójában apámmal akar üzletelni. Csak azért segítek neki, mert bűntudatot érzek az keze miatt.. nem akartam, hogy így végződjön. Most az Anna Királynő Bosszúján szolgál tisztként. Azt kérte tőlem, hogy juttassam fel a a hajóra élve.. megtettem. A többi már csak rajta múlik. Megjegyzés A névhez nem ragaszkodom, és nyitott vagyok a plusz ötletekre is. Az előtörténete szabadon alakítható, a leírtakon kívül nincs más kritérium. Nagyon-nagyon várom! Kapcsolódó karakterek Karakter viszonyhálója |
|