▽ Hozzászólások : 31 ▽ Tartózkodási hely : Anna Kiránynő bosszúja ▽ Foglalkozás : Apám lelkének megmentése.
| Tárgy: Re: Morgan Blade Kapitány 2015-05-28, 19:38 | |
| Elfogadva, üdv a fedélzeten! Kedves Morgan! Előtörténeted elég rövidkére sikeredett, de ettől függetlenül nem hagyott kivetnivalót maga után , így nincs más dolgod, mint avatart foglalni, hajót/lakhelyet kérni az adminok valamelyikétől, és egy játszótársat keresni magadnak. Jó játékot kívánok! |
|
▽ Hozzászólások : 18 ▽ Tartózkodási hely : Tortuga / Black Star ▽ Foglalkozás : Kalóz
| Tárgy: Morgan Blade Kapitány 2015-05-28, 19:09 | |
| Morgan Blade Avatar ››Geena Davis | Teljes név ›› Morgan Blade Kor ›› 20 Csoport ›› Független kalóz Rang ›› Kapitány Foglalkozás ›› Kalóz Születési hely ›› Ismeretlen, valahol a tengeren. Tartózkodási hely ›› Tortuga / Black Star Családi állapot ›› hajadon Multik ›› --- |
Jellem és Kinézet Legfontosabb információk, amire szükséged lehet Derékig érő barna göndör hajam van, és barna szemeim. Szinte mindig férfiruhában járok és fegyvereimet egy pillanatra sem teszem le, még akkor, sem ha épp Tortugán kurtizánnak adom ki magam. Úgy jellemezném magam, mint ha magam lennék a tenger. Kiszámíthatatlan, és szeszélyes. Amihez még azt is hozzá tenném, hogy akaratos és hirtelen haragú. Nem bírom, ha valaki engem a legénységet vagy a hajómat becsmérli, amiért könnyedén egy golyó lehet jutalma a szívében. A kardom és a pisztolyom számomra a legnagyobb értékem a hajómon kívül hisz ezek mind apámé voltak a halála előtt, amit rám bízott. Ezért folytatom tovább, amit ő elkezdett,és külömben sem értek máshoz. Megjegyzés Nem vetem meg a rumot, és ha kihívnak habozás nélkül belemegyek a harcba, még ha nincs is esélyem, Történet és Sz.J.P. Előzmények, avagy ez történt eddig. [You must be registered and logged in to see this image.]Valahol a tengeren születtem húsz évvel ezelőtt. Anyám korán meghalt és mivel apám kalóz volt ugyan mi másra is tudott volna megtanítani, mint a kalózkodás? Megtanultam, harcolni, és a fegyverekkel bánni. Képes vagyok tájékozódni, a csillagok vagy a nap állásából. Mindent megtanultam, ami ahhoz kell, hogy a tengeren életben maradjak. Apám a Black Star nevű hatalmas még is fordulékony és fürge hajó kapitánya volt már vagy harminc éve. Amit az apjától vett át. Mondhatni nálunk ez már családi foglakozás volt. Megtanultam mindent, ami kell, hogy tengerész legyek, és hamar apám mellé szegődtem, mint kalóz. Tizenöt éves koromra, már első tiszt voltam és úgy éreztem nem is lehetne jobb az életem. De sajnos egy másik kalóz apám állítólagos jó barátja megölte apámat, én pedig egyedül maradtam. Egy családtagom se maradt, kivéve a legénységet. Ők továbbra is hűek maradtak hozzám és esküjükhöz. Legfontosabb célom az lett, hogy megtaláljam apám gyilkosát, és bosszút áljak, addig, is mint a Black Star kapitánya, azt teszem, amihez a legjobban értek. A legénységemmel együtt folytatom a fosztogatást, és az angol katonák orra alá törni a borsot, és ha épp nem a tengeren hajózunk, Tortugán tanyázunk, és onnan gyűjtöm leginkább az információkat. Kurtizánnak öltözve sok mindent meg tudhatok, másokról, és nem utolsó sorban, könnyű rászedni a részeg tengerészeket némi könnyű zsákmány reményében. |
|